Tijs kookt voor u

Bijvoorbeeld Buffet of Receptie of Diner of iets anders?

Tijs kookt met u

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Heerlijk eten samen met de mensen om wie je geeft? Als je gaat trouwen is het belangrijk dat dat goed geregeld is. Of het huwelijk nu plaatsvindt bij je ouders in de achtertuin of op een romantische plek in het bos. In ontspannen sfeer maakt TIJS een mooi diner of buffet. Ook verzorgt hij hapjes tijdens feest of receptie.
Een middag tussen de pannen en daarna gezellig met z’n allen aan tafel? Sla twee vliegen in een klap en volg een kookworkshop. Maak met elkaar een Italiaanse menu of uitgebreide tapastafel. Ook een lunchworkshop of high tea met de vrijgezel als stralend middelpunt behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.
Met een kok aan huis haal je iets leuks binnen. Heerlijk een avondje uit in eigen omgeving. Zonder om te kijken naar potten, pannen en afwas. Daarvoor is TIJS. Hij kookt een heerlijk diner voor twee of bedient een groep die maar nèt in de kamer past. Het kan allemaal.
Met de collegae genieten van elkaars kookkunsten? Je zult verbaast staan wat er uit ieders handen komt. Na zo’n twee uur staat er een indrukwekkend gevulde tafel waarbij de mensen graag tekst en uitleg geven over wat ze hebben gemaakt.
Steeds meer mensen vragen naar een biologische maaltijd. Natuurlijk! TIJS weet een aantal goede adressen waar de meest smaakvolle en mooie ingrediënten te vinden zijn. Het resultaat? Een authentieke maaltijd passend in het seizoen.

TIJS kookt ook op IJBURG!

Een feestje in de straat, de tuin of op het terras? Geef er een culinaire draai aan. Met vrienden thuis uit eten, zonder na te hoeven denken over de kinderen? Goed plan!
TIJS woont zelf op IJburg en heeft er al heel wat feestjes verzorgd.
Op deze site worden veel voorbeelden gegeven van wat TIJS eerder heeft gekookt. Ze zijn bedoeld om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Wil je iets heel anders, dan kan dat. Samen komen we tot een concreet plan. Ter illustratie, nog een paar voorbeelden
In eigen keuken dat maken wat je altijd al wilde koken? Met vrienden of collega’s een gezellige avond hebben met een royaal gevulde tafel als eindresultaat? Eenvoudige gerechten en duidelijke recepten; de juiste ingrediënten om een gerecht vaker te maken.


TIJS komt op lokatie. Dat kan bij iemand thuis zijn, maar eigenlijk op iedere plek waar iets te vieren valt. Hij kookt voor 2, 4 of 180 man en precies dat wat je graag hebben wilt. Trakteer je gasten op bijzondere hapjes, een heerlijk diner of een zomerse barbecue. Borden en bestek neemt TIJS mee. Dit geeft een mooi gedekte tafel en na afloop: geen afwas.

©2024, Tijs | Ontwerp: nieuwbestand